Allergenen

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen; extra ingrediënten die daartoe nodig zouden zijn, worden apart verrekend. De samenstelling van onze recepturen kan dagelijks wijzigen.

Wij gebruiken mogelijk de volgende allergenen,   

 - granen die gluten bevatten (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut of kruisingen van deze soorten), schaaldieren, eieren, vis, aardnoten (pinda’s), soja, melk (met inbegrip van lactose),  schelpvruchten (amandelen, hazelnoten, okkernoten, pistachenoten), selderij, mosterd, sesamzaad, weekdieren, lupine, sulfiet.